Výběrové řízení na pozici PSYCHOLOG – Rodinná a manželská poradna Karviná

Centrum psychologické pomoci, příspěvková organizace vyhlašuje výběrové řízení na volnou pracovní pozici PSYCHOLOGA pro pobočku v Karviné.

Místo výkonu práce: Rodinná a manželská poradna Karviná, Karola Śliwky 620/7, 733 01 Karviná – Fryštát
Nástup: od 1. 8. 2024 nebo dle dohody, pracovní smlouva do 31. 7. 2025 s možností prodloužení. 

Náplň práce: pracovní činnost obsahuje mj. přípravu a psychologické posuzování žadatelů o náhradní rodinnou péči, odborné sociální poradenství, psychologické poradenství pro náhradní rodiny.

Požadujeme: VŠ vzdělání v magisterském programu studia jednooborové psychologie. Ukončený nebo alespoň probíhající psychoterapeutický výcvik je výhodou. Praxe vítána.

Dále požadujeme: trestní bezúhonnost, osobnostní zralost, odpovědnost, komunikační dovednosti, samostatnost, flexibilitu, předpoklady pro týmovou práci, ochotu vzdělávat se, znalost práce s PC, řidičský průkaz sk. B.

Nabízíme: Práci na plný nebo zkrácený pracovní úvazek v příjemném kolektivu, pružnou pracovní dobu, Sick days, příspěvek na stravování. Případně po splnění podmínek osobní příplatek a mimořádné odměny.
Plat: Platové zařazení dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., Vnitřního platového předpisu, platová třída 12., platový stupeň dle započitatelné praxe (plat od 31.880 Kč do 46.740 Kč).

Nabízená pracovní pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné nebo invalidní pro 1. a 2. stupeň.

Motivační dopis, strukturovaný životopis, výpis z evidence rejstříku trestů a kopii ukončeného vzdělání v požadovaném oboru zasílejte do 9. 7. 2024 na e-mail: miksankova@cepp.cz. S případnými dotazy se obracejte na uvedený e-mail nebo na tel. číslo: 777 499 643.