Naše účast na Ostravské muzejní noci 10. 6. 2017

(Aktualizováno 12. 6. 2017)

Služby Centra psychologické pomoci, projekt Dejme dětem rodinu a problematiku náhradní rodinné péče, prezentovala na Ostravské muzejní noci ve stánku před ostravskou Novou radnicí, spolu se zástupci dalších spřátelených organizací z oblasti NRP, zástupkyně Centra psychologické pomoci, paní Bc. Radka Švejnohová. Přes počáteční malou nepřízeň počasí byl o akci i náš stánek velký zájem. Všem, kdo si s námi přišli popovídat o náhradní rodinné péči, děkujeme. 

Dnes od 17,00 hodin nás najdete ve stánku před Novou radnicí v Ostravě, kde budeme v rámci Ostravské muzejní noci prezentovat naši činnost a také projekt Dejme dětem rodinu. Právě ostravská realizace akce dlouhodobě patří k nejnavštěvovanějším v ČR, a my budeme u toho. 

V Ostravě se, kromě galerií a muzeí, festivalu pravidelně účastní také knihovny (Knihovna města Ostravy), umělecké školy (Janáčkova konzervatoř v Ostravě nebo Lidová konzervatoř a Múzická škola), technické památky (Důl Michal, Landek Park, Dolní oblast a Svět techniky), Národní památkový ústav, Radnice města Ostravy i Minikino Kavárna. Již druhým rokem se k Ostravské muzejní noci připojuje festival Cirkulum a nově také Slezská lilie a Centrum Pant.

Více k programu zde: http://ostravskamuzejninoc.cz/subdom/2017/wp-content/uploads/2017/05/2017omn_brochure_A6_web2.pdf

Ostravskou muzejní noc zaštítil hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák a primátor statutárního města Ostravy Tomáš Macura. Finančně akci podpořilo statutární město Ostrava a Moravskoslezský kraj.

 

Text: Radka Švejnohová & www.ostravskamuzejninoc.cz

Foto: Radka Švejnohová