PhDr. Monika Durajová publikovala v elektronickém občasníku VOŠS Ostrava

PhDr. Monika Durajová z ostravské pobočky CPP publikovala v elektronickém občasníku Vyšší odborné školy sociální Ostrava „Smothie News 21_2„.

V článku „JSEM PROFI S PROFI – MOJE POZNATKY Z IZRAELE – PŘÍKLADY HODNÉ NÁSLEDOVÁNÍ“ (str. 9 – 10) popisuje své získané informace, zkušenosti a dojmy ze studijní zahraniční cesty v Izraeli, kterou absolvovala v roce 2018. 

Další článek „POD POKLIČKOU“ (str. 10 – 11) vychází z praxe sociální pracovnice a přináší velmi zajímavou kazuistiku, popisující asistované kontakty sourozenců, kteří byli odebráni z biologické rodiny a umístěny některé v pěstounských rodinách na přechodnou dobu a některé v dětském domově. 

PhDr. Monika Durajová působí na Vyšší odborné škole sociálně Ostrava jako externí pedagog předmětu Problémy dětské populace. Další její profesní informace najdete v článku zmíněného občasníku na straně 12.

Děkujeme kolegyni, že reprezentuje naši organizaci a předává bohaté odborné teoretické znalosti i zkušenosti z praxe dalším generacím sociálních pracovníků.