Výběrové řízení na pracovní pozici sociálního pracovníka pro ZDVOP Janovice

Centrum psychologické pomoci, p. o vypisuje výběrové řízení na volnou pracovní pozici SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA pro Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, Janovice u Rýmařova

Místo výkonu práce: Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, Janovice u Rýmařova – Rýmařovská 34/1, 739 42 Janovice u Rýmařova.
Nástup: od 1. 4. 2022, na dobu určitou do 31. 3. 2023 s možností prodloužení.
Náplň práce: Pracovní činnost obsahuje mj. sociálně-právní a odborné sociální poradenství, sociálně právní ochranu, práce spojené s přijetím, pobytem a propuštěním dětí.

Požadujeme: Minimálně Vyšší odborné vzdělání zaměřené na sociální práci.
Dále požadujeme: trestní bezúhonnost, osobnostní zralost, odpovědnost, komunikační dovednosti, samostatnost, flexibilitu, předpoklady pro týmovou práci, ochotu vzdělávat se, aktivní řidič – řidičský průkaz sk. B, znalost práce s PC.

Nabízíme: Práci na plný pracovní úvazek 40 hodin týdně v příjemném kolektivu, pružnou pracovní dobu, Sick days, příspěvek na stravování. Po zapracování osobní příplatek a mimořádné odměny.

Plat: Platové zařazení podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., příloha č. 2 a Vnitřního platového předpisu, platová třída 10. Platový stupeň dle započ. praxe. Nabízená pracovní pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné nebo OZP s max. 2. stupněm invalidity.

Motivační dopis a strukturovaný životopis zasílejte do 20. 3. 2022 na e-mail: miksankova@cepp.cz. S případnými dotazy se obracejte na na e-mail: miksankova@cepp.cz. nebo tel. číslo: 777 499 643.